READY METHOD FEEDER - primama i prihrana spremna za ribolov (praškasti miksevi i peleti)

Uvlažena slatkasta primama i prihrana spremna za upotrebu. Mešavine proizvedena na bazi termički obrađenih prirodnih sastojaka. Natopljene su ekstraktom uljanih semena. Zahvaljujući savršeno izbalansiranoj konzistenciji i lepljivosti lako se formira u kalupima i odličan je za tehniku metod ribolova svih ciprinidnih vrsta. Može se koristiti i za formiranje kugli za primamu , i za brzu prihranu  praćkom ili rukom. Idealna je za brze izlaske na vodu i ispitivanja odziva ribe.  Nije potrebno dodatno kvašenje  tokom vrelih letnjih dana ili u vetrovitim uslovima.

Dostupne su razne boje i arome, i moguće je ih kombinovati u različitim proporcijama i miksevima međusobno ili sa peletima raznih dimenzija .

Arome u ponudi su: Ananas , banana, beli crvi, crveno voće, crni halibut, crveni halibut, šaran, beli luk, deverika, panetone (slatki hleb), babuška, tigrov orah, pomorandža /čokolada, zeleni marcipan, fermentovani kukuruz, divlja ruža, kobasica, med, skopeks, riblji miks, žvakaća guma, kril, crveni dud, jagoda, buterna kiselina, larva, vanila I dr.

Čuvati na suvom mestu pre upotrebe, bez izlaganju visokoj temperaturi  ,  dalje od grejnih tela i skloniti od dužeg uticaja sunca u ostavi .