Kako u Srbiji veliki broj ribolovaca u raznim tehnikama koristi primamu i prihranu u ribolovu , potrudili smo se da obogatimo ponudu asortimanom raznovrsnih proizvoda poznatog brenda Traper. Za ciljani šaranski ribolov , feeder ribolov , metod feeder ribolov, meč i bolonjez tehniku ribolova , štek tehniku i sve rekreativne i takmičarske ribolovce u ovim tehnikama, ponudićemo ribolovački pribor i opremu , gotove mamce u vidu boili, dambelsa, vaftera, pop- up specifičnih dvobojnih mamaca sa više kombinacija mirisa, aditive u vidu bustera, dipova, aroma u prskalicama , i do sada najširi asortiman primama i prihrana kao: peleti, praškaste hrane, metod feeder primame, gotove pelete i primame i dr.

Potrudili smo se da izaberemo širok izbor ukusa ,aroma i mirisa sa poznatim i do sada manje poznatim kombinacijama za ribolovce. Traper je tu neprikosnoven u širini izbora , i to ce biti standardni deo naše ponude u web-prodavnici. Takodje, omogućićemo i naručivanje iz kataloga za ono što nije na stanju, kako bi smo odgovorili na većinu zahteva rekreativnih i takmičarskih ribolovaca . Obiman varaličarski program za sve sladokusce je za sada na kataloškoj ponudi, a vremenom ćemo ga uvrstiti u našu prodavnicu. Naš zadatak je da proizvodi budu dostupni svima, brzo i sa minimalnim troškovima isporuke na kućne adrese.

Poštujte pravila rekretivnog ribolova , čuvajte našu prirodu i obale , vodite računa o dozvoljenim količinana ulova , informišite se o trajnim zabranama ribolova zašticenih vrsta i privremenim zabranama ribolova u vreme mresta.


Bistro !