GOLD SERIJA PRIMAME

Najbolja Traper primama za ribolovce na raspolaganju. Provereno na mestima širom Evrope Primama Gold serije je linija proizvoda zasnovana na uspehu . ‘’Gold Series Groundbaits’’ je pomogao Traper klubu i poljskom nacionalnom timu da osvoje važna takmičenja. Primama se koristi na mnogim lokalnim i međunarodnim događajima širom Evrope. Zahvaljujući uspesima postignutim na takmičenjima, serija Gold je veoma popularna među pecarošima koji pecaju na kanalima, rekama, barama i jezerima . Iz palete ponude za različite pristupe dostupne su:

Gold Active , Active Black

Primama za pecanje plotica i deverika. Kada se koristi na rekama može se mešati sa Champion. Na mirnim vodama i kanalima kombinuje se sa Grand Prix– ili Competition primamama.

Gold Champion

Univerzalna rečna prihrana za ciprinidne vrste kao : deveriku, kesegu, ploticu, protfiša i klena. Odlično se slaže uz mešavinu sa Expert ili Competition.

Gold Competition , Competition Black

Takmičarska primama za ploticu i deveriku na svim vrstama terena. Dobro je komponovana sa Expert i Magic mešavinama.

Gold Expert, Expert Red, Expert Yellow

Primama je namenjena za tmurne i hladne vremenske uslove. Traper Gold Expert je primama sitne strukture dizajnirana za pecanje deverike i sitne bele primarno. Prilikom ribolova krupnijih primeraka preporučuje se dodavanje aditiva i dodataka krupnije granulacije  ili mešanje sa Select primamom ili sa Champion za reku. Ova primama dostupna je u više boja i izvrstan je izbor u zimskom periodu.

Gold Explosive

Dodata čaura svilene bube! Odlična površinska primama i za razne kombinacije u vertiknom otvaranju primame sa efektima magle. Unikatna ideja majstora ribolova u standardnom pakovanju 1 kg.

Gold Grand Prix, Grand Prix Black,

Primama je namenjena za deverike, bodorke i sitnu belu.Univerzalna primama za ribolov u stajaćoj vodi i sporom toku. Mamac je sitne granulacije  i ima prijatan miris anisa. To je mamac visoke klase na bazi raznih peciva i bogat česticama lana i konoplje što dovodi do brzog izlučenja iz creva ribe I tera ih na neprekidno hrenjenje. Posebno se preporučuje za vode sa velikim ulovom ili višednevne trke sa ulovom kada riba samo štipa i sisa mamac. Može se mešati sa Magic i Expert . Dostupna je u braon, crnoj i crvenoj boji. Može se kombinovati sa teškim miksevima za lov na rekama u međulojevima, naročito u hladnim uslovima za lov plotice I skobalja.

Gold Magic

Koristi se za takmičarski pecanje bodorke u jezerima i kanalima. Dobro se kobinuje u lovu plotice na rekama sa zemljom i primama Competition i Active.

Gold Concours , Concours Black

Koristi se za takmičarski pecanje bodorke, deverike i ostalih ciprinida u jezerima i kanalima. Dobro se kobinuje sa primama Expert i Magic.

Gold Select, Select Yellowe

Traper serija Select je primama sa krupnom granulacijom za pecanje velike ribe. Slatko miriše, bogata je česticama oraha , a mehanika je inertna. Navlažena  se baca u vodu i ne stvara oblak čestica mamaca. Ova primama je pogodna za mešanje sa drugim mamcima iz GOLD serije kada želite da zadržite ribu na mestu primame ili dodatno prihranjujete spot. Uz dodatak živih mamaca i aditiva dobar je izbor za sve veće ribe dna , kao mrena , šaran I dr.

Gold Select Panettone, Select Panettone Black, Select Panettone Fine

Takmičarska primama krupne granulacije za velike šarane i amure. Savršeno se kombinuje sa  Champion i Competition primamama .