GST protein fish 2/4/6mm 500g

Proteinski 100% prirodni peleti za fider i šaranski ribolov.
Pelet je izuzetno efikasan zahvaljujući upotrebi visokog proteina, danskog ribljeg brašna i ribljeg ulja. Intenzivan miris, visok sadržaj proteina, mala gradacija i tamna boja sa lakoćom privlače sve vrste riba. Prilično ih je lako pripremiti.
Dovoljno je poprskati vodom, ostaviti na stranu i nakon nekog vremena je spreman za upotrebu . Mogu se lagano formirati i lepiti za hranilice različitih oblika. Nakon bacanja hranilice u vodu lako se razvaja i ispada iz hranilice blizu mamaca.
Oslobođeni oblak intenzivnih aroma brzo mami i uzbuđuje ribu. U klasičnom šaranskom ribolovu , kvalitetan sastojak za spodove, i koristi se u suvom obliku , dodavanjem u spod ili u PVA mrežice , neposredno pre zabacivanja.
Za standardni i takmičarski fider ribolov, odličan pelet za prihranu i primamu u suvom obliku uz praškaste mikseve. Granulacija 2mm, 4mm ili 6mm omogućava ciljano odlaganje rastvaranja i zadržavanje jata na spotu. Iskusni fideraši na krupne ciprinide u rekama , mogu ga koristiti za : šarana, mrenu, babušku , šljivara, krupnu deveriku, krupaticu i sl.
Na mestima pod velikim pritiskom ribolovaca, proteinski riblji pelet može biti adut za ribu više .

Mega brown 2mm, 4mm i 6mm
Maxi black 2mm, 4mm i 6mm

495,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorije ,