SEKRET serija / HIT Feeder STANDARD

Izberite bilo koje 2 kese iz SEKRET – TRAPER serije primama (mogu i 2 kom iste), i dobijate na poklon 1 kom gratis HIT Feeder  STANDARD hranilicu.

SEKRET – TRAPER serija primame  2 kom
Primama u više boja: žuta, crvena, crna, smeđa /neutralna  i zelena, proizvedena od odabranih, najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, dodatno termički pripremljena da postigne najbolje vrednosti ukusa.
SEKRET serija ima jasno označenu boju na samoj kesi i veliki izbor raznovrsnih aroma u pravcu vrste ribe ili težnje ribolovca . Kao i većina primama,  privlači sve ciprinidne vrste bez obzira na naziv vrste na pakovanju.  Pogodna za mikseve sa bazama ili ukrštanje više aroma , boja i sastava i na taj način možete kreirati sopstvene, jedinstvene i neobično moćne kombinacije ukusa za takmičarske i napadnute vode.Takođe možete povećati atraktivnost prskanjem hranilice sa Atomix prskalicama i busterima koji su u ponudi.
 
HIT Feeder -STANDARD  hranilica        1 kom
Legendarna HIT Feeder STANDARD hranilica ,namenjena je standardnim i teškim uslovima ribolova.
Telo hranilice je izradjeno od meke i postojane plastike koja se prilikom pritiska deformiše ali odmah vraća u prvobitno stanje/položaj bez trajnih deformacija. Dimenzije tela hranilice su 60x32mm i možemo je svrstati u grupu velikih/large hranilica po kapacitetu.
Jedinstvena u obliku, i omogućava brz prelaz iz klasične fider tehnike u metod fider tehniku, pokrivajući mnoge situacije u ribolovu.
Vrlo brzo izlazi na površinu vode i prilikom namotavanja klizi po površini čime se znatno skraćuje vreme privlačenja hranilice i celog sistema uopšte. Još jedna prednost ove hranilice je smanjen otpor u toku i bolja kontrola u izvlačenju, sa ribom na udici. Izuzetna elastičnost korpice obezbedjuje „preskakanje“prepreka prilikom izvlačenja, te je kidanje sistema svedeno na minimum.
Pogodna za nagle prelaze dubine i veće odseke, vodeno rastinje, kamen, potopljene panjeve, trska u obali i slično.
Hranilica se puni vrlo brzo, jednom rukom, a njen oblik omogućava punjenje raznom prihranom počev od praškaste hrane, šećerca, peleta, boila ,živih mamaca, ili kombinacije svega navedenog.
Zbog svog skoro zatvorenog tela i minimalnog traga/signala primame u propadanju, sadržaj se koncentriše na hranjenom mestu, u željenoj zoni ribolova na dnu.
Svaki model je ručno izrađen i kontrolisan.
Dostupne težine u paketu : 60g, 80g

700,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorija