READY primama/ HIT Feeder SPOD L 30g

Izberite bilo koje 2 kese iz READY MF primama  – TRAPER serije (mogu i 2 kom iste), i dobijate na poklon 1 kom gratis HIT Feeder  SPOD L  30g  hranilicu.

READY MF primama – TRAPER serije   2 kom
Uvlažena slatkasta primama spremna za upotrebu. Mešavina proizvedena na bazi termički obrađenih prirodnih sastojaka. Natopljena je ekstraktom uljanih semena. Zahvaljujući savršeno izbalansiranoj konzistenciji, primama se lako formira i odlična je za tehniku metod ribolova svih ciprinidnih vrsta. Može se koristiti i za formiranje kugli za primamu , i za brzu dohranu praćkom ili spod hranilicom.
Idealna je za brže izlaske na vodu,ispitivanja terena i procenu odziva ribe. Nije potrebno dodatno kvašenje tokom vrelih dana ili u vetrovitim uslovima.
Dostupne su razne boje i arome, i moguće je ih kombinovati u različitim proporcijama kao miks međusobno ili sa peletima raznih dimenzija . Zbog svojih izraženih aroma, pogodne su i za mikseve sa drugim praškastim suvim hranama, povećavajući im atraktivnost.
Pakovanje gotove natopljene primame je 750g.

HIT Feeder -SPOD L 30g  hranilica   1 kom
Spod hranilice su kavezne hranilice oblika valjka sa otvorena oba kraja, čime je omogućeno brzo i efikasno punjenje i ostavljanje sadržaja prihrane na dnu. Unakrsno postavljeni konektori/linkovi sa jakom vrtilicom u sredini,  povezani su sa SUPERSTRONG osmonitnom strunom 100lb , koja omogućava brzo punjenje i nemršenje konektora prilikom punjenja, a precizno izbalansirana otežanja sa 3 strane kaveza obezbeđuju stabilan let i efikasno izvlačenje bez rotacije hranilice ili „skakanja“ po površini vode čak i pri najbržem motanju monofila ili strune. Obzirom na svoj kapacitet i izbor težina, HIT Feeder SPOD hranilice su našle primenu i kod fider , i kod klasičnog šaranskog ribolova na reci ili na sporotekućim vodama veće dubine, jezerima,  sportskim revirima i dr.
Uz pomoć Hit Feeder SPOD hranilica,  prihrana spota na rekama sa jakim protokom i velikom dubinom postaje vrlo precizno i efikasno kontrolisano , a postupak privlačenja komforniji je za ruku ribolovca. Propadanje hranilice je brzo zbog pravilnog rasporeda otežanja na kavezu, a pražnjenje je efikasno jednim trzajem.
Svaka hranilica je ručno izrađena i kontrolisana.
SPOD L kapacitet : Veliki kapacitet valjak/ kavez  67x 40mm
SPOD L 30g u ovom paketu, namenjena je za reke ili delove reka sa sporijim tokom , rečne kanale, jezera , ili revire sa različitim dubinom.

900,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorija