READY pelet / HIT Feeder SPOD L 30g

Izberite bilo koje 2 kese iz READY MF pelet 2mm – TRAPER serije (mogu i 2 kom iste), i dobijate na poklon 1 kom gratis HIT Feeder  SPOD L  30g  hranilicu.

READY MF pelet 2mm – TRAPER serije   2 kom
READY MF pelet je natopljen i spreman za upotrebu odmah.
Savršeno se lepi i lako oblikuje u različite oblike za metod hranilice.
Pelet je proizveden na bazi najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Zahvaljujući naprednom procesu termičkog namakanja, dobio je savršenu strukturu i neponovljive sposobnosti privlačenja.
Polako se oslobađa i mikro čestice bogate prirodnim aromama garantuju njegovu efikasnost.
Privučene ribe se dugo se zadržavaju na hranilištu , nisu previše hranjene i ostaju aktivne.
Vrhunski proizvod za brzu atrakciju i ulov, kao i za brzu promenu spota i pretragu putanje ribe.
Mogu se mešati sa praškastim hranama u različitim proporcijama , ili sa Ready metod primamama.
Pakovanje je 500g u granulaciji 2mm.

HIT Feeder -SPOD L 30g  hranilica   1 kom
Spod hranilice su kavezne hranilice oblika valjka sa otvorena oba kraja, čime je omogućeno brzo i efikasno punjenje i ostavljanje sadržaja prihrane na dnu. Unakrsno postavljeni konektori/linkovi sa jakom vrtilicom u sredini,  povezani su sa SUPERSTRONG osmonitnom strunom 100lb , koja omogućava brzo punjenje i nemršenje konektora prilikom punjenja, a precizno izbalansirana otežanja sa 3 strane kaveza obezbeđuju stabilan let i efikasno izvlačenje bez rotacije hranilice ili „skakanja“ po površini vode čak i pri najbržem motanju monofila ili strune. Obzirom na svoj kapacitet i izbor težina, HIT Feeder SPOD hranilice su našle primenu i kod fider , i kod klasičnog šaranskog ribolova na reci ili na sporotekućim vodama veće dubine, jezerima,  sportskim revirima i dr.
Uz pomoć Hit Feeder SPOD hranilica,  prihrana spota na rekama sa jakim protokom i velikom dubinom postaje vrlo precizno i efikasno kontrolisano , a postupak privlačenja komforniji je za ruku ribolovca. Propadanje hranilice je brzo zbog pravilnog rasporeda otežanja na kavezu, a pražnjenje je efikasno jednim trzajem.
Svaka hranilica je ručno izrađena i kontrolisana.
SPOD L kapacitet : Veliki kapacitet valjak/ kavez  67x 40mm
SPOD L 30g u ovom paketu, namenjena je za reke ili delove reka sa sporijim tokom , rečne kanale, jezera , ili revire sa različitim dubinom.

980,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorija