Pelet hranilica- 2 kom

350,00 rsd

Specijalne GST Metod pelet hranilice su dizajnirane u saradnji sa iskusnim fider ribolovcima.
Oblik omogućava lako punjenje peleta ili miksa sa praškastom hranom bez kalupa, zajedno sa mamcem na udici koji se lakim pritiskom palca smeštaju u kućište hranilice.
Pelet hranilca pored svojstva da precizno i bez rasipanja plasira pelet ili miks u vodu, ima odlicne karakteristike u odloženoj prezentaciji u podvodnom kršu, a naročito u trsci za šaranske vrste.
Dizajn u zatvorenom perforiranom kućištu služi za brže ispuštanje aroma, i oblik omogućava preskakanje ili prolaženje podvodnih prepreka sa ribom na udici na kratkom predvezu.
Hranilica ima izražen volumen za mikro-prihranu (dodatna ili pocetna prihrana bez udice i mamca). Pakovanje je 2 kom.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , ,

Opis

Specijalne GST Metod pelet hranilice su dizajnirane u saradnji sa iskusnim fider ribolovcima. Oblik omogućava lako punjenje peleta ili miksa sa praškastom hranom bez kalupa, zajedno sa mamcem na udici koji se lakim pritiskom palca smeštaju u kućište hranilice. Pelet hranilca pored svojstva da precizno i bez rasipanja plasira pelet ili miks u vodu, ima odlicne karakteristike u odloženoj prezentaciji u podvodnom kršu, a naročito u trsci za šaranske vrste.
Dizajn u zatvorenom perforiranom kućištu služi za brže ispuštanje aroma, i oblik omogućava preskakanje ili prolaženje podvodnih prepreka sa ribom na udici na kratkom predvezu. Hranilica ima izražen volumen za mikro prihranu (dodatna ili pocetna prihrana bez udice i mamca). Pakovanje je 2 kom.

Dodatne informacije

IZBOR:

,