GST Feeder serija / HIT Feeder Uni

Izberite bilo koje 2 kese iz  GST Feeder – TRAPER serije primama (mogu i 2 kom iste), i dobijate na poklon 1 kom gratis HIT Feeder  Uni hranilicu.

Profesionalne primame visoke klase namenjene za takmičenja u fider ribolovu.
Razvijene su na osnovu iskustva najboljih Britanaca i Holanđana takmičara. GST primama uključuje različite, najčešće omiljene i lako probavljive sastojke za svaku vrstu. Savršeno izbalansirane proporcije sastojaka garantuju njegovo otpuštanje korak po korak i odmah počinju da prizivaju ribu. Primama izaziva glad ribe, a da ih ne previše ne prihranjuje. Precizno podešena lepljivost u zavisnosti od vrste, olakšava punjenje hranilice. Mešavina ne uključuje radne čestice , inertna je i namenjena ribolovu u okolini hranilice. Zahvaljujući tome, drži ribu na dnu i blizu same hranilice. Primame se mogu mešati međusobno , kao i u kombinaciji sa drugim primamama. Takođe se mogu dodati boje, aditivi, atrakori ili aktivatori.
Pogodna i u slobodnom ribolovu na rekama, pogotovu u cugovima kada je riba na samoj hrani, odnosno kada ste jato spustili atrakcijom ili prihranom na dno, u samoj zoni mamca.

HIT Feeder -UNI  hranilica   1 kom
Unikatna hranilica velikog kapaciteta.
Model UNI je jaka i robustna kavezna hranilica predvidjena za ribolov na rekama i mestima sa različitom strukturom dna.
Prednosti su stabilnost u letu, brzo propadanje,  na različitim podlogama odlično drži dno, a na izvlačenju reže vodenu struju sa velikim uzgonom i na taj način skraćuje zanošenje na toku. Dozvoljava najbrže moguće namotavanje.
Prilagodjena takmičarskom i rekreativnom fider ribolovu.
Dostupne težine : 60g, 80g, 100g, 120g, 150g

1.040,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorija