GST Feeder pelet / HIT Feeder SPOD XL

Izberite bilo koje 3 kese iz GST Feeder pelet – TRAPER serije (mogu i 3 kom iste), i dobijate na poklon 1 kom gratis HIT Feeder  SPOD XL  30g  hranilicu.

GST Feeder proteinski 100% prirodni peleti za fider i šaranski ribolov.
Pelet je izuzetno efikasan zahvaljujući upotrebi visokog proteina, danskog ribljeg brašna i ribljeg ulja. Intenzivan miris, visok sadržaj proteina, mala gradacija i tamna boja sa lakoćom privlače sve vrste riba. Prilično ih je lako pripremiti.
Dovoljno je poprskati vodom, ostaviti na stranu i nakon nekog vremena je spreman za upotrebu . Mogu se lagano formirati i lepiti za hranilice različitih oblika. Nakon bacanja hranilice u vodu lako se razvaja i ispada iz hranilice blizu mamaca.
Oslobođeni oblak intenzivnih aroma brzo mami i uzbuđuje ribu. U klasičnom šaranskom ribolovu , kvalitetan sastojak za spodove, i koristi se u suvom obliku , dodavanjem u spod ili u PVA mrežice , neposredno pre zabacivanja.
Za standardni i takmičarski fider ribolov, odličan pelet za prihranu i primamu u suvom obliku uz praškaste mikseve. Granulacija 2mm, 4mm ili 6mm omogućava ciljano odlaganje rastvaranja i zadržavanje jata na spotu. Iskusni fideraši na krupne ciprinide u rekama , mogu ga koristiti za : šarana, mrenu, babušku , šljivara, krupnu deveriku, krupaticu i sl.
Na mestima pod velikim pritiskom ribolovaca, proteinski riblji pelet može biti adut za ribu više .

HIT Feeder -SPOD XL hranilica 
Spod hranilice su kavezne hranilice oblika valjka sa otvorena oba kraja, čime je omogućeno brzo i efikasno punjenje i ostavljanje sadržaja prihrane na dnu. Unakrsno postavljeni konektori/linkovi sa jakom vrtilicom u sredini,  povezani su sa SUPERSTRONG osmonitnom strunom 100lb , koja omogućava brzo punjenje i nemršenje konektora prilikom punjenja, a precizno izbalansirana otežanja sa 3 strane kaveza obezbeđuju stabilan let i efikasno izvlačenje bez rotacije hranilice ili „skakanja“ po površini vode čak i pri najbržem motanju monofila ili strune. Obzirom na svoj kapacitet i izbor težina, HIT Feeder SPOD hranilice su našle primenu i kod fider , i kod klasičnog šaranskog ribolova na reci ili na sporotekućim vodama veće dubine, jezerima,  sportskim revirima i dr.
Uz pomoć Hit Feeder SPOD hranilica,  prihrana spota na rekama sa jakim protokom i velikom dubinom postaje vrlo precizno i efikasno kontrolisano , a postupak privlačenja komforniji je za ruku ribolovca. Propadanje hranilice je brzo zbog pravilnog rasporeda otežanja na kavezu, a pražnjenje je efikasno jednim trzajem.
Svaka hranilica je rucno izrađena i kontrolisana.
SPOD XL kapacitet : Extra veliki valjak/ kavez  67x 50mm

1.530,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorija