33%

Garbolino Silver Bullet Picker

Garbolino Silver Bullet Picker je idealan izbor  za ribolov u  zimskom periodu kada je riba neaktivna i oprezno uzima ponudjeni mamac kao i na kanalima i komercijalnim revirima gde nije potrebno zabacivanje dalje od 30-tak metara. Progresivna akcija daje Vam sigurnost kako kod pecanja sitne bele ribe sa ulta tankim predvezima kao i kod zamaranja krupnije ribe na komercijalnim revirima jer će štap apsorbovati sve trzaje i zamoriti ribu.

Kada ciljate veću ribu sa metod tehnikom i jačim najlonima, neophodnu snagu potrebnu za kontrolu ribe pronaći ćete u zadnjem delu štapa. Kraće dužine čini ih idealnim za pecanje bliže obali u vetrovitim uslovima,omogućavajući da se vide i najdelikatnije indikacije ugriza.

Opremljeni su sa tri vrha i to 3/4oz karbon ,1oz karbon i 1,5oz fiber koji je ujedno i najmekši vrh idealan za pecanje na jezerima i u situacijama kada riba jako oprezno uzima ponudjeni mamac.Napravljeni korišćenjem HR / IM karbona i opremljeni sa kvalitetnim provodnicima, drškom od kombinacije plute i EVA pene sa navojnim držačem mašinice.

5.790,00 rsd6.490,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorije ,