READY primama / HIT Feeder UNIPLA

Izberite bilo koje 2 kese READY primame (mogu i 2 kom iste), i dobijate na poklon 1 kom gratis HIT Feeder Unipla hranilicu.

READY MF primama – TRAPER serije   2 kom
Uvlažena slatkasta primama spremna za upotrebu. Mešavina proizvedena na bazi termički obrađenih prirodnih sastojaka. Natopljena je ekstraktom uljanih semena. Zahvaljujući savršeno izbalansiranoj konzistenciji, primama se lako formira i odlična je za tehniku metod ribolova svih ciprinidnih vrsta. Može se koristiti i za formiranje kugli za primamu , i za brzu dohranu praćkom ili spod hranilicom.
Idealna je za brže izlaske na vodu,ispitivanja terena i procenu odziva ribe. Nije potrebno dodatno kvašenje tokom vrelih dana ili u vetrovitim uslovima.
Dostupne su razne boje i arome, i moguće je ih kombinovati u različitim proporcijama kao miks međusobno ili sa peletima raznih dimenzija . Zbog svojih izraženih aroma, pogodne su i za mikseve sa drugim praškastim suvim hranama, povećavajući im atraktivnost.
Pakovanje gotove natopljene primame je 750g.

HIT Feeder -UNIPLA  hranilica   1 kom
UNIPLA sa unikatnim oblikom, garantovano donosi do dna kompletan sadrzaj korpice bez obzira na dubinu ili jak vodeni tok. Hranilica na prvi pogled podseća na već dobro poznatu HIT Feeder STANDARD seriju. Korpica i raspored otežnja su promenjeni. Telo hranilice je izradjeno od meke i postojane plastike koja se prilikom pritiska deformiše i odmah vraća u prvobitno stanje/položaj, bez trajnih deformacija. Dimenzije tela hranilice je 60x32mm i možemo je svrstati u grupu velikih/large hranilica po kapacitetu. Na vršnom delu tela hranilice nalazi se snažna virbla, obzirom da se UNIPLA modeli proizvode i u većim gramažama, do 150g. Prepoznatljiv, prstenasto piramidalan oblik tela završava se ravno odsečenim donjim delom čime se dodatno povećao kapacitet rezorvoara za hranu u odnosu na Standard model. Raspored otežanja/olova postavljen je na način da omogućava izuzetno precizan i stabilan let hranilice, čak i u uslovima jakog bočnog vetra. Zahvaljujući ovakvom rasporedu otežanja ovu hranilicu bi mogli uvrstiti i u LC seriju (hranilice za daleke zabačaje).
Hranilica UNIPLA se puni vrlo brzo, jednom rukom, a njen oblik omogućava punjenje raznom prihranom počev od praškaste hrane, šećerca, peleta, boila ,živih mamaca, ili kombinacije svega navedenog. Kuriozitet ovako koncipiranih hranilica je mogućnost korišćenja i polusuvih praškastih hrana , odnosno otvaranje takvog miksa na samom dnu, bez tragova/signala u propadanju..
UNIPLA model je namenjena ribolovu na mestima sa strukturom dna gde je izražen kamen, panjevi, odseci, školjke, jednom rečju težak teren. Tri olova postavljene jedna do druge u donjem delu korpice stvaraju značajan upor o strukturu, dna dok izuzetna elastičnost korpice obezbedjuje „preskakanje“prepreka prilikom izvlačenja. Na taj način, kidanje sistema svedeno je na minimum, čime su zadržani svi kvaliteti Standard, Bullet i Master serije HIT Feeder hranilica.
Pored navedenih, još jedna bitna odlika koja krasi ovaj model je vrlo brz izlazak na površinu vode , i prilikom namotavanja klizi po površini čime se znatno skraćuje vreme privlačenja hranilice i celog sistema uopšte. Ribolovac  nema dodatni otpor rotacije hranilice u toku, čime je i sam komfor fider ribolova izraženiji.
Svaki model je ručno izrađen i kontrolisan.
Dostupne težine : 60g, 80g, 100g

900,00 rsd

Šifra proizvoda N/A Kategorija